VITA ZAHNFABRIK

VITA ZAHNFABRIK

Svi proizvodi ovog proizvođača

 

VITA – Vaš Partner u Stomatološkoj Protetici

VITA Zahnfabrik je nezavisna, privatna kompanija vlasništvo porodice Rauter. Sa već više od 80 godina svog postojanja, kompanija i dalje poštuje principe na kojima je nastala, kao što su proizvodnja i razvoj proizvoda koji ce pružiti najkvalitetnije protetske restauracije.

VITA sa veoma velikim uspehom stvara materijale i tehnologiju za proizvodnju visoko-kvalitetnih stomatoloških restauracija. Nebrojeni pionirski uspesi na polju keramike i veštačkih zuba, kao i determinacija i reprodukcija boje zuba, postali su standard u svetu, veoma priznat u stomatologiji.

VITA boje – svetski standard za određivanje i reprodukciju boje zuba.
“Ponosni smo da naši korisnici mogu precizno da determinišu i reprodukuju sve prirodne karaktere boje zuba sa VITA proizvodima”…VITA

Danas, VITA boje zuba predstavljaju referencu u svetu u determinaciji boja zuba i njihovih nijansi. U osam od deset slučajeva, određivanje boje je obavljeno VITA sistemom za određivanje boje. Tako je VITA 3D-MASTER sistem u dentalnom svetu postao sinonim za svetski liderski metod koji od 1998. godine reprezentuje značajno iskustvo u istoriji.

Poslovna Lokacija u Nemačkoj
Glavno sedište kompanije se nalazi u Bad Saeckingen-u, na “stopalu” tj. južnom regionu Crnih Šuma. VITA danas zapošljava preko 800 radnika, a proizvodna lokacija u Nemačkoj nastavlja da bude važan koncern za dosledno unapređenje postavljenih ciljeva i osnovnih principa.

Za više informacija o kompaniji VITA, molimo Vas posetite originalnu web-prezentaciju: www.vita-zahnfabrik.com

* ČASOPIS  "VITA INFO" za one koji žele da budu u toku sa VITA NOVOSTIMA  (NAPOMENA za link: otvorite stranicu; skrolujte do dole, do VITA INFO; izaberite kvadratić SCG i pročitajte (na srpskom) šta je to novo a zanimljivo što nam donosi VITA...)

*Ukoliko želite, na mail Vam mogu stizati i VITA LAB NOVOSTI (keramika, zubi, CAD/CAM i oprema) - link za slanje podataka.

 

Katalozi
Katalozi sa kompletnim proizvodnim programom