KOMET Gebr. Brasseler

KOMET Gebr. Brasseler

Svi proizvodi ovog proizvođača

 

TRADICIONALNO ISPRED BUDUĆNOSTI!

Još od osnivanja, pre 80 godina, kompanija GEBR.BRASSELER poseduje visoku reputaciju u dentalnom sektoru sa KOMET brendom, koji predstavlja kompetenciju, kvalitet i inovativnost.

Niehus familija je uvek bila veoma čvrsto vezana za kompaniju, radeći za napredak i uspeh GEBR.BRASSELER kompanije u svakom dobu. Rođaka Clair Niehus i njena ćerka su učestvovale u kreiranju socijalne i korporativne odgovornosti kao značajnom faktoru kvalifikovanja zaposlenih, u ulaganjima u moderne zgrade i proizvodnu opremu, kao i u direktnim kontaktima sa kupcima i poslovnim partnerima.

"Danas, mi smo akreditovani lider na polju inovacija sa jednim od najvećih proizvodnih lanaca rotacionih instrumenata i sistema u dentalnoj industiji u celom svetu. Ponosni smo da smo jedna od nekoliko uspešnih porodičnih kompanija u dentalnom svetu.

Zahvaljujući kvalitetnom menadžmentu kao i veoma odgovornim i snažnim odlukama na svim nivoima, ostajemo spremni za buduće izazove istovremeno čuvajući nezavisnost naše kompanije. Za braću Brasseler, tradicija je istovremeno i odgovornost i perspektiva kojima se spremno dočekuju svi budući izazovi ”, Clair Niehus.

PROGRESIMA KROZ GLOBALIZACIJU!

Za više informacija i kompletan katalog proizvoda, molimo Vas posetite originalnu web-prezentaciju proizvođača: www.kometdental.de/en

Ukoliko zelite neko od kataloga da imate mozete ih preuzeti prema razlicitim kriterijumima (aplikacije, vrste...) sa slecece web adrese:

www.kometdental.de/en/Info-Center.aspx#/prof-3B76AC4B2ACD-461B9FB1BC782A1FF039/typ-showroom_filterbroshures/p-1/som-0/reg-5