ANTHOS

ANTHOS

Svi proizvodi ovog proizvođača

 

1932. - Proizvodnjom uređaja za snabdevanje vodom i el.aparata za kućnu upotrebu, počinje istorija ove italijanske kompanije.

1947. -  Kompanija počinje sa proizvodnjom stomatoloških ordinacija. Danas se anthos ordinacije nalaze po čitavom svetu i spadaju u red najkvalitetnijih proizvoda u ovoj oblasti stomatološke opreme.

CEFLA - DENTALE ima godišnju produkciju od oko 485 miliona evra, sa stalnom tendencijom rasta, kako na polju finansija tako i u smislu kompanijskog uvećanja kapitala, kupovinom mnogih svetskih brendova iz ove sfere, kao što su „stern-weber, „castelini" i ostali.

Stomatološke ordinacije koje proizvodi ANTHOS odlikuju se uvek istim osobinama a to su: robusna konstrukcija i postojani materijali visoke finalne obrade sa vrlo modernim italijanskim dizajnom.

Materijali od kojih je izrađena stolica su metal, aluminijum, keramika i plastika. Kompletna stolica je izuzetno trajna i postojana po čemu je fabrika veoma priznata, u Evropi i svetu. Nasadni instrumenti i turbine su proizvodi fabrike Kavo iz Nemačke ili neki drugi, po Vašem izboru.

Kada je reč o firmama koje kooperiraju (u malom postotku) pri kompletiranju celokupne ordinacije, treba reći da su tu isključivo poznati brendovi u stomatološkom svetu i u samom vrhu po svojim kvalitativnim osobinama. Samim tim nije potrebno ekstra naglašavati da ANTHOS kompletnu ordinaciju proizvodi u svojim pogonima u Italiji i to samo za poznatog kupca prema Vašim zahtevima.

Sem stomatoloških ordinacija, ANTHOS danas proizvodi i: intra-oralne kamere, digitalne i analogne dijagnostičke sisteme, bežične digitalne sisteme prenosa rengenografske slike na različite vrste medija, trodimenzionalni sistem rengenografije (3d orthopan) kao i softwere koji podržavaju i omogućavaju rad ovih uređaja.
+Jedan veliki segment u svojoj produkciji, ANTHOS je posvetio različitim sistemima higijene koji se svakim danom sve više unapređuju čineći na taj način doktore bezbednim u svom radu kao i pacijente pri lečenju. Sve navedene karakteristike ANTHOS ordinacija su praktično istestirane i potvrđene, tako da svaka ordinacija poseduje sve međunarodne ateste i deklaracije kao dokaz o pouzdanosti i funkcionalnosti vrhunske opreme.

Na kraju spomenućemo još da naša firma ima jako čvrstu saradnju sa ANTHOS-om tako da probleme oko održavanja u garantnom roku i van njega možete da prepustite našem timu koji će probleme (kojih skoro da nema kod ANTHOS - a) preuzeti na
sebe. Vama ostaje samo da se posvetite svom radu i pacijentima!

Posetite originalnu web prezentaciju fabrike:   http://www.anthos.com/en