COLTENE WHALEDENT

COLTENE WHALEDENT

Svi proizvodi ovog proizvođača

 

COLTENE je svetski lider na tržištu stomatološkog potrošnog materijala i sitnih instrumenata, kojima pokriva čitav proces stomatološkog tretmana. Stomatolozi i zubotehničke laboratorije širom sveta oslanjaju se na COLTENE proizvode, ne samo u klasičnoj terapiji, već i u stomatološkoj rekonstrukciji i terapijama zasnovanih na implantima.

COLTENE
je Švajcarska kompanija, koja je već od 60-tih godina prošlog veka zauzela vodeću poziciju  u sferi razvoja i proizvodnje visoko preciznih materijala i inovativnih, estetsko - ugodnih materijala za ispune.

1990
. - Švajcarski COLTENE AG udružuje snage sa američkom kompanijom WHALEDENT INC, osnovanom 1956. u Njujorku, inače proizvođačem zubotehničkog potrošnog materijala. Od tada je, kombinovani brend COLTÈNE/WHALEDENT preko svojih distributera postao sinonim za kvalitet, inovativnost i preciznost stomatoliških i zubotehničkih materijala i instrumenata.

2002. -
Zahvaljujući svojim visokim referencama, Coltène/Whaledent pridobija nemačku kompaniju ROEKO i tako kompletira svoj asortiman proizvoda sa visoko - kvalitetnim proizvodima od vate i apsortivnih materijala kao i drugim potrošnim materijalima.

2009.
- COLTENE stiče udeo u VIGODENT (Brazil).

Danas, COLTENE WHALEDENT ima nadležne, tehničke centre za proizvodnju u Americi, Nemačkoj i Švajcarskoj.

"INOVACIJA" je ključ uspeha fabrike COLTENE!
Njihovo kontinirano usavršavanje proizvoda vođeni su znanjem stečenim na afirmisanim i stalnim dijalozima sa vodećim svetskim stručnjacima i teoretičarima, kao i sa praktičarima

Više informacija o COLTENE WHALEDENT naći ćete na njihovom oficijalnom sajtu: www.coltene.com

 

Katalozi
Katalozi sa kompletnim proizvodnim programom