MEDIDENT 2014 SAJAM STOMATOLOSKE OPREME U BEOGRADU 9. - 11.10.2014.
Postavljeno 01.10.2014.

MEDIDENT   9. - 11. Oktobar 2014.

Internacionalna izložba stomatologije i medicine

 

 

Obaveštavamo Vas da će se ovogodišnji "Medident 2014" - 39. međunarodni sajam medicine i stomatologije, održati  na Beogradskom sajmu, u hali IV, od 9. do 11. oktobra.

 

Sajam medicine i stomatologije već tradicionalno okuplja najznačajnije predstavnike dentalne, medicinske i farmaceutske oblasti, kao i ostalih pratećih delatnosti.  Nastojeći da iz godine u godinu prikažemo sve veći broj svetskih proizvođača i prezentujemo nova dostignuća iz svih sfera stomatologije i ove godine smo Vam pripremili iznenađenja i inovacije koje ćemo Vam sa zadovoljstvom predstaviti.

 

Pozivamo vas da budete naš ovogodišnji posetilac. Pridružite nam se i uživajmo zajedno u svetskim novitetima. Ističemo da će nam biti čast i zadovoljstvo da i vašim prisustvom doprinesete kvalitetu i  značaju  naše, regionalno afirmisane, sajamske prezentacije.

 

Medipro International doo je privredno društvo u kome možete kupiti kvalitetnu stomatološku i zubotehničku opremu, instrumente i potrošni materijal za stomatološke ordinacije i zubne laboratorije renomiranih svetskih proizvođača, kao što su:
DENTAURUM, VITA Zahnfabrik, KOMET Gebr. Brasseler, CEFLA Dental GROUP (ANTHOS, MYRAY), MELAG, SWEDEN & MARTINA, ASEG GALLONI, SIMED, DENTALPHARM, GC, IRENA DENTAL, ALPRO MEDICAL, RENFERT, SILADENT DR BOHME & SCHOPS, PROCTER & GAMBLE (ORAL B, BLEND & MED)... 

S poštovanjem i uverenjem da ćemo se videti, srdačno Vas pozdravljamo.