DOCERAM MEDICAL GmbH naš NOV PARTNER
Postavljeno 08.06.2016.

Poštovani,

Sklopili smo ugovor sa novim partnerom iz Nemačke fabrikom DOCERAM Medical GmbH koji proizvodi vrhunski kvalitetne Cirkon dioksid diskove za sve CAD-CAM stomatološke mašine. 

Dimenzije su 98,3mm sa visinama od 10 do 25mm diskova, sa ili bez stepenika.

Kvalitet ispred svega sa 4 decimale fabričkom preciznošću i vrlo pristupačnom cenom predstavlja pravi izbor bez kompromisa.


Decenije strasti za visoko kvalitetnom keramikom.

Da li postoji bolje od Nacera® proizvoda?

Probajte nov sistem za modernu zubnu estetiku.

 

Dozvolite da Vam predstavimo: “DOCERAM Medical Ceramics GmbH”, je kompanija “Moeschter” grupe, poreklom iz Dortmunda, Nemačke. Tokom dve decenije, inženjeri i zaposleni su istraživali potencijal visoko kvalitetnih keramičkih materijala za industrijsku i medicinsku upotrebu. Rezultat svih istraživanja je brend “Nacera®”, visoko kvalitetni cirkonijum dioksid koji se koristi pri radu sa CAD/CAM uređajima.

Rad na kompjuterima je drastično promenio zubnu tehnologiju poslednjih godina. Mehanički napravljeni keramički materijali Vas vode ka brzim i pouzdanim radovima. Zahvaljujući tome, zubni tehničari se danas mogu fokusirati na brze, funkcionalne i estetske zahteve koji se od njih zahtevaju.

Kompletna linija proizvoda je bazirana na „stvaranju lepote“. Ovo je postignuto sa modernim, pouzdanim materijalima i tehnikama, koji olakšavaju proizvodnju visoko kvalitetne keramike. Osnova je visoko-prozirni cirkonijum dioksid i na raspolaganju imate belu boju, kao i 16 prirodnih boja, sa 2 nijanse za beljenje, takođe su dostupni i višeslojni „Multi-Shade“ blokovi.

Dovršena sa „Human Touch“ paketom, svaka restoracija postaje unikatna kreacija.

 

DOCERAM materijali Vam pružaju osnovu, kojom dalje postižete visok kvalitet i savršen estetski rezultat. Znate šta Vam treba a mi želimo da Vam pomognemo da ostvarite još bolje rezultate.

 

„DOCERAM Medical Ceramics“ je orjentisan oko osnovnog Nacera® proizvoda. Ovaj brend se ponaša kao jezgro za globalni razvoj, produkciju i distribuciju proizvoda za korišćenje u zubotehničkoj laboratoriji. Naši CAD/CAM blokovi su dostupni u mnogim prirodnim pojama, kao i providan material koji ispunjava najviše estetske zahteve. Osnovni material je itrijum-stabilizovani cirkon dioksid, koji je obojen sa ferooksidom, slobodnim pigmentom u minimalnoj koncentraciji od kojeg se kasnije prave blokovi "izostatičkim pritiskom".

Tehnološki zahtevi za izradu imaju za osnovni cilj - preciznost restauracija. Svaki disk je označen sa 4 decimale koje garantuju perfektno i precizno sinterovanje i imaju za rezultat perfektno pasovanje restauracija.

Možete birati diskove sa ili bez "stepenika" ljeb). Dimenzije i prečnik su 98.3mm.

 

Probajte ih ostvarite uštedu u dosadašnjim kupovinama, imamo ih na lageru već sada.

Zahvaljujemo se na poverenju.

Više o Proizvođaču: http://www.medipro.co.rs/manufacturer.php?ID=1149

Medipro Team.

 

Fajlovi
Preuzmite fajlove: