ODRŽAN SCHEU DENTAL KURS O APARATU MINISTAR S
Postavljeno 13.04.2011.

Mr Horst Pfender od 12. do 13. aprila u MEDIPRO Edukacionom centru u Beogradu (Neznanog junaka 37, I sprat).

U saradnji sa fabrikom SCHEU DENTAL i njihovim prezenterom, gospodinom Horst Pfenderom, treću godinu za redom MEDIPRO INTERNATIONAL je organizovao uspešnu prezentaciju aparata „MINISTAR S" i kurs vezan za njegovu upotrebu i primenu.

Aparat „MINISTAR S" je već poznat našem tržištu, ali polaznici našeg kursa imali su priliku da se i uvere u njegove brojne prednosti i mogućnosti o kojima su do sada mahom samo čuli ili čitali. Adapter splint, regulator splint, kašike za beljenje zuba, prenosnik bravica za indirektno lepljenje, splint za bruksizam, kapice za bradu, retejner, folije za međuprostor, kapice za modele, individualne kašike za uzimanje funkcionalnog otiska, definitivna baza proteze, izolaciona folija, nevidljivi retejner, splint kod frakture vilica, individualne kašike, dubliranje modela, kapice za privremene krunice i mostove, štitnike, ortodontske aparate, pozicionere, retejiner splintove, Set-up splintove, aparat protiv „hrkanja", vođice za implantologiju...deo su široke palete mogućnosti aparata „Ministar S".

Dr PREDRAG ŠLJIVIĆ je toliko bio oduševljen aparatom "MINISTAR S" da je nakon kursa kupio jedan aparat za svoju ordinaciju u Paraćinu - Specijalistička zubna ordinacija Šljivić (www.ordinacija-sljivic.rs).

I gospodin Pfender je bio prezadovoljan održanim kursom, ali ponajviše zainteresovanošću polaznika koji su aktivno učestvovali u prezentaciji i postavljali pitanja.

Fajlovi
Preuzmite fajlove: