25. MAJSKI SUSRETI ZUBNIH TEHNIČARA U KRAGUJEVCU
Postavljeno 23.05.2011.

Jubilarni stručni skup, od 19. do 21. maja u hotelu "Šumarice" (www.hotelsumarice.com

"POBEDITI ZNANJEM" - moto ovogodišnjih Susreta

MEDIPRO INTERNATIONAL je generalni sponzor 25. Majskih susreta, koji organizuju Savez udruženja zdravstvenih radnika Republike Srbije i Društvo zubnih tehničara Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Tokom tri dana, učesnike očekuju brojna predavanja stručnjaka iz naše zemlje i inostranstva (detaljan program Susreta sa satnicom predavanja nalazi se u prilogu teksta).
U petak 20. maja, gospodin FRIEDHELM OEYNHAUSEN iz DENTAURUM-a (crno-bela fotografija u prilogu teksta) održaće jednočasovno predavanje o DENTAURUM konceptu u izradi teleskop kruna. Nakon toga, gospodin ADRIAN APREOTESEI iz VITA Zahnfabrik (fotografija u prilogu teksta) predavaće o perfektnoj estetici pri izradi fiksnih i mobilnih protetskih restauracija korišćenjem visokokvalitetnih VITA materijala.

Osim predavanja, učesnike Susreta očekuju štandovi na kojima će izlagači, među njima naravno i MEDIPRO INTERNATIONAL, prezentovati nova dostignuća iz zubne tehnike i stomatologije. Posetioce našeg štanda očekuju brojne AKCIJE kao i WORKSHOP - pokazni kurs za VM program koji će držati gospodin APREOTESEI iz Vite. On će ujedno odgovarati na sva Vaša pitanja i nedoumice koje imate u radu.

Susreti su akreditovani od strane Zdravstvenog saveta Srbije u cilju kontinuirane edukacije (redni br. 2-1-295/11) tako da će aktivni učesnici dobiti po 11 bodova, za poster prezentaciju po 7, a pasivni slušaoci po 5 bodova.


SMEŠTAJ UČESNIKA
Smeštaj učesnika vrši se preko prodajne službe HTD "Šumarice" - Kragujevac.
Paket aranžman obuhvata: TRI PUNA PANSIONA, boravišnu taksu, koktel dobrodošlice, svečanu večeru i kotizaciju.

Soba

Cena (po osobi)

1/1

18.182 din.

1/2

17.582 din.

Za vanpansionske učesnike:

Kotizacija

5.782 din.

Svečana večera

1.700 din.

PRIJAVLJIVANJE I REZERVACIJA:
Telefon: 034/336 - 180
Fax: 034/300 - 177
E-mail: sumarice@sumarice.com
Kontakt osoba: Srećko Radojičić.
Više informacija možete dobiti od predsednika Društva zubnih tehničara Srbije Dragana Aleksića na telefon: 063/646 - 723 i kod sekretara Društva Bojane Momčilović na 064/129 - 15 - 71.

Fajlovi
Preuzmite fajlove: