ODRŽAN SASTANAK SEKCIJE ORALNIH HIRURGA I IMPLANTOLOGA SRBIJE NA MOKROJ GORI
Postavljeno 13.06.2011.

Od 9. do 12. juna interesantna predavanja o najaktuelnijim temama u oblasti oralne hirurgije i implantologije održavali su se .

Predavači su bili istaknuti stručnjaci, mahom sa Stomatološkog fakulteta u Beogradu ali i sa Medicinskog fakulteta u Nišu, Klinike za stomatologiju Vojvodine, Vojno medicinske akademije (Beograd) i Stomatološke ordinacije „Ristić".

„Sastanci ovog tipa su jako korisni za sve nas, jer uvek čujemo nešto novo a šta možemo da primenimo u praksi. Sva predavanja su bila dobra, ali bih možda posebno izdvojio: „Fast & Fixed & SKYplanX Koncept terapije sa digitalno vođenom implantologijom" (dr Igor Ristić i Ass.mag.sc.dr Miodrag Šćepanović ) i „Plan terapije i menadžment periimplantnih tkiva u estetskoj regiji" (Prof dr Aca Todorović i dr Nikola Vasilić)", rekao je dr Žarko Savić po povratku sa Mokre gore, gde je prisustvovao sastanku Sekcije ispred firme MEDIPRO International.

Osim stručnog dela, u okviru sastanka Sekcije održana je i prodajna izložba materijala i opreme za oralnu hirurgiju i implantologiju.