STOMATOLOŠKA OPREMA / Rendgenografija / Myray WDS X-POD Senzor
Proizvodjač: MYRAY

Myray WDS X-POD Senzor

Cena: * 0,00

BEŽIČNI DIGITALNI SENZOR

MEDICINSKO DIJAGNOSTIČKO SREDSTVO ZA DIGITALNA INTRAORALNA STOMATOLOŠKA SNIMANJA, ANALIZE I MERENJA
, od strane stomatologa, u digitalnom obliku.

POSLEDNJA GENERACIJA

„WDS X-pod" je potpuno autonomni uređaj veličine većeg mobilnog telefona koji u sebi sadrži kompjuter sa procesorom za konvertovanje signala od generatora rendgen uređaja radi prikaza na sopstvenom LCD monitoru - trenutno. Poseduje sopstveni ekran „touch screen" visoke definicije na kome se može uveličavati svaka regija radi preciznije dijagnostike.

Omogućava mnogobrojna dijagnostička merenja kao i dužine i uglove za najbolja planiranja tretmana i terapija.
Poseduje razne dijagnostičke filtere kao što su dentinski, endodontski, periodontalni itd. Poseduje software gde organizuje i čuva snimke pacijenata u njihovim folderima dok digitalne snimke memoriše na sopstvenu memorijsku karticu na kojoj se mogu smestiti stotine snimaka koje čuva vremenski neograničeno. Poseduje litijum-polimernu bateriju koja ima autonomiju jedan radni dan bez dodatnih punjenja. Poseduje ojačan kabl za dužu sopstvenu trajnost. Posebno je konforan za pacijenta jer su ivice senzora zakrivljene i neizazivaju neprijatnost veličinom i oštrim ivicama.

Poseduje mogućnost sigurnog povezivanja na kompjuter bežičnim putem sa najvišim standardom ovakvih uređaja sa „bluetooth 2" talasima gde je proizvođač implementirao „interference-free" tehnologiju nestvaranja smetni kod pacijenata i zaštitio sebe od istih, kao kod mnogih vrhunskih uređaja danas.

Poseduje mogućnost povezivanja putem USB kabla kao svi žični senzori.
Garancija je 24 meseca.

Link za više informacija: http://www.my-ray.com/site/page.wplus?ID_COUNT=xpod&LN=2

Video: http://www.youtube.com/watch?v=Yo4IVMRiT94 

Katalozi
Katalozi sa kompletnim proizvodnim programom